Samenwerken met In het glas?

HomeSamenwerken met In het glas?

Wil je samenwerken met In het glas? Leuk, ik kijk er naar uit! Hieronder geef ik alvast een overzicht van de mogelijkheden. Uiteraard zijn ook andere vormen van samenwerking mogelijk. Neem daarvoor zeker even contact met me op via paola@inhetglas.nl. Ook kun je me bellen of een Whatsapp bericht sturen op 06 – 4168 7104.

 

Het reviewen van een product

Het uitproberen van producten en het proeven van wijnen vind ik ontzettend leuk! Ook mijn volgers zijn hierin geïnteresseerd. Ik vind het daarom heel erg leuk om (nieuwe) producten te ontvangen en te testen. Na het uitproberen van het product of het proeven van de wijn zal ik hier een post over plaatsen op Instagram met mijn oprechte mening, of wellicht zal ik hier een artikel over schrijven. Wil je mijn adresgegevens ontvangen om iets toe te sturen? Stuur dan even een e-mail naar paola@inhetglas.nl.

 

Het schrijven van een blogartikel

Wil je een mooie wijn, een aan wijn gerelateerd product of bijvoorbeeld je restaurant extra aandacht geven? Ik kan je hierbij helpen door het schrijven van een blogartikel! Dit artikel kan ik op mijn eigen website plaatsen, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat ik een gastblog schrijf om op jouw eigen website te plaatsen.

 

Perstrips & evenementen

Naast wijnen houd ik me ook veel bezig met koken en het ontdekken van de leukste restaurants. Wil je me uitnodigen voor een perstrip, een wijnevenement of voor het bezoeken van een restaurant? Ik hoor graag van je!