Over In het glas

HomeOver In het glas

Mijn naam is Paola. Ik ben 35 jaar en woon samen met mijn vriend Diederik en Jack Russell Dex in een klein dorpje vlakbij Utrecht. Ik heb een passie voor wijnen, wat je vast al had geraden, maar ook voor alles daaromheen. Lekker eten (ik kan uren in de keuken doorbrengen!), goede espresso en eerlijke streekproducten. Mijn vakanties staan, naast uit eten gaan, al jarenlang in het teken van het bezoeken van wijnhuizen en het ontdekken van de mooiste pareltjes. Daarom heb ik besloten om hierover te gaan schrijven.

In het glas is dé plek voor wijnliefhebbers. Op mijn blog inhetglas.nl lees je al mijn wijnervaringen. Ik deel tips met je over het combineren van wijnen en spijzen, maar ook over hoe je er achter komt welke wijn bij jou past. Want uiteindelijk is het allerbelangrijkste dat jij kunt genieten van de wijn in je glas! Uiteraard zal ik ook mijn recensies van restaurants & wijnbarren met je delen, en ik vertel je graag meer over mijn eigen favoriete wijnen en wijnhuizen!

Wil je mij volgen op social media? Dat kan via Instagram of Facebook! Hier deel ik regelmatig updates over mijn belevenissen op het gebied van wijn.